Finn en innebandyklubb der du bor

Ettersom innebandy er en veldig populær sport, er det lett å finne klubber over hele landet. Sporten spilles innendørs, derfor er det en helårssport som passer uansett hvor man bor. Det finnes innebandyklubber både i de store byene og i mindre tettsteder, og sporten er sterkt voksende.

For å finne en klubb i nærheten av der man bor, kan man kontakte det lokale idrettslaget. Man kan også besøke nettsiden til innebandyseksjonen av bandyforbundet, på adressen innebandy.no. Der finner man mye informasjon om sporten, og mange nyttige lenker.

Selv om sporten er populær og sterkt voksende, finnes det steder som ikke har egne klubber. Da kan man starte sin egen klubb og melde seg inn i innebandyseksjonen til bandyforbundet. Sporten er godt kjent, og spilles på de fleste skoler, derfor er det stor sannsynlighet for at også andre i nærområdet liker å spille, og man kan danne et eget lag.

Når man skal trene, kan man søke om tid i den lokale idrettshallen, eller søke om tillatelse til å låne gymsalen på en skole. Sporten har lik adgang til idrettshaller som andre innendørs idretter, og de fleste idrettshaller har oppmerkede streker som kan brukes til innebandy.