NOR 92 med ny trenerduo

Norges største innebandyklubb, NOR 92, har krystallklare ambisjoner om å komme tilbake i Eliteserien i innebandy med sin nye trenerduo. Med Manne Strandberg (40) som ny hovedtrener og Jørgen Becher (22) som spillende assistenttrener, er innebandyklubben klar for å returnere til Eliteserien.

NOR 92 skal sørge for at Buskerud og Drammensdistriktet blir representert på høyeste nivå igjen ved å komme seg tilbake til Eliteserien. I dag er norsk innebandy nemlig dominert av klubber fra Oslo og Østfold, og det eneste laget som har et postnummer som starter på noe annet enn 0, 1 eller 2 er Sandnes! Dette vil NOR 92 gjøre noe med.

Både Strandberg og Becher har god erfaring innen innebandy, og på tross av Bechers unge alder har han allerede seks års erfaring som A-lags spiller for NOR 92 innabords. Strandberg har vært en del av NOR 92 siden 1998, og rakk også å spille 11 landskamper for Norge etter debuten på landslaget i 2005.

Klubben spilte i Eliteserien fra og med 1994/95-sesongen til og med 2002/03-sesongen, med kun ett unntak i 1996/97-sesongen, og er nå klare for å komme tilbake. Vi gleder oss til å se hvordan den nye trenerduoen leder laget.