Vidar Bjerkelund – Den nye landslagssjefen for kvinner

Det norske kvinnelandslaget signaliserer kraftig at de går for gull, og intet annet enn gull, gjennom ansettelsen av det taktiske geniet og den lure ringreven Vidar Bjerkelund. Bjerkelund fikk toppjobben etter at Patric Jonsson ga seg etter forrige VM, og får dermed den vanskelige, men ærefulle oppgaven med å gjøre Norge til en internasjonal gigant i innebandy.

Bjerkelund har lang og verdifull erfaring som trener både i 1. divisjon for menn og i selveste Eliteserien for menn. Sist gang han ledet en norsk toppklubb var da han trenet Holmlia SK, hvor han oppnådde gode resultater og var godt likt av både spillere, fans og eksperter.

Vi kjenner ikke konkret til Bjerkelunds visjon for norsk innebandy, men ut i fra det vi allerede vet om Bjerkelund kan vi fastslå at elementer som dialog, samarbeid og høy lagånd vil inngå som sentrale komponenter i hans kampanje for å gjøre Norge best i verden. Bjerklund har selv sagt at godt samspill vil utgjøre selve nøkkelen til enhver framtidig suksess, noe vi umiddelbart er tilbøyelig til å gi ham rett i.

Første mål for Bjerkelund og kvinnene under hans myndige kommando er VM-kvalifiseringen i februar 2017.