NM for kvinner

Årets NM for kvinner ble en spennende og underholdende affære. De regjerende mestrene Sveiva, som holder til i Stovner øst i Oslo, maktet til slutt å forsvare sin tittel fra i fjor, men fikk lenge hard motstand fra både Grei og byrivalen Sagene.

4937478-innebandy

At Sveiva vant fortjent måtte imidlertid selv Sagene noe slukøret innrømme. Stovner-jentene var nemlig best sesongen i gjennom. I gruppespillet havnet Sveiva i pulje B, som de til slutt vant etter å ha tatt tre seire og spilt en uavgjort. Målforskjellen var temmelig overbevisende, med 39 scoringer og bare syv baklengsmål. Sagene fulgte dog hakk i hæl og endte med samme poengsum, en indikasjon på hvor livsfarlige dette laget er når det spiller opp mot sitt fulle potensiale.

I semifinalen ventet så Grei. I de tre kampene som fulgte vant Sveiva alle sammen med sifrene 7-5, 7-3 og 6-5. Dermed var det duket for enda en finale for de tilsynelatende ustoppelige Sveiva-damene. Selve finalen mot Sagene ble en jevnspilt affære, men sluttresultatet (5-2 til Sveiva) levnet ingen tvil om hvilket kvinnelag som er det beste i Norge for tiden.