Norges beste kvinnelige innebandyspiller

Der Ketil Kronberg er Norges soleklart beste mannlige innebandyspiller, er ikke svaret like opplagt på kvinnesiden. Misforstå oss endelig ikke dit hen at Norge mangler dyktige kvinnelige spillere; problemet er snarere å velge en enkelt blant så mange funklende stjerner og glitrende begavelser.

winners_podium_141458929

Hvem funkler så sterkest? Mange vil nok svare Henriette Knudsen. Denne knalltøffe glad- og go’jenta har briljert i posisjonene som senter og løper for norgesmester Sveiva IB, og har gjennomgående levert svært sterke prestasjoner gjennom hele sesongen. Sveiva IB har derfor all grunn til å gni seg i hendene over at Knudsen valgte nettopp dem. Knudsen, som tidligere har spilt for SF Grei og Tunet IBK, kunne velge og vrake blant klubber, men valgte altså Sveiva IB.

Knudsen har ikke bare vært suveren i årets sesong i eliteserien, men også gjort det svært godt på landslaget. Så langt står hun notert med 18 poeng på 37 kamper på A-lagsnivå, mens de tilsvarende sifrene for U19-laget er 7 og 4. Heldigvis for norske fans av innebandy har Knudsen mange gode år igjen. 26-åringen har sannsynligvis sine beste år foran seg, så her er det bare å glede seg til fortsettelsen.